Activiteiten

Op zoek naar sport, ontspanning en een zorgeloze vakantie? Onze camping aan de poort van de kastelen van de Loire biedt u een vakantie die past bij uw wensen en uw stemming. Ontdek de vele facetten van onze familiecamping!

De sportactiviteiten van de camping

Op de 4-sterren camping La Mignardière weten we hoe heilzaam sport kan zijn voor uw gezondheid en conditie. Wat uw niveau ook is, op de camping vindt u zeker een activiteit die u zal bevallen. Kom met familie, vrienden, paren of kampeerders plezier maken en stoom afblazen tijdens een partijtje tennis, voetbal of volleybal. Op zoek naar een meer ontspannende activiteit? Het traditionele spel petanque is een must op campings en een uitstekende gelegenheid om andere kampeerders te leren kennen. De kleintjes kunnen zich uitleven in de grote speeltuin!

Ruimtes voor ontspanning en welzijn

Wilt u een camping in Indre-et-Loire met een zwembad? Ons zwemparadijs heeft twee zwembaden, een verwarmd binnenbad en een buitenbad! Probeer de schoolslag, de crawl, de vlinderslag, of geniet gewoon van het spetteren in het water (of van een goede roman op een ligstoel). Uw kleine kinderen kunnen zich met u vermaken in het pierenbadje met glijbaan, of met u in een van de twee baden in de aquatische ruimte voor grotere kinderen. Heeft u de behoefte om helemaal tot rust te komen tijdens uw vakantie tussen de Loire en de Cher? Gun uzelf een moment van ontspanning in de wellnessruimte van de camping. U zult genieten van de sauna, het duobad en de behandelcabine (modelleren, scrubben, gezichtsbehandelingen) en de zen-sfeer.

Tal van vrijetijdsactiviteiten in de nabijheid van de camping

In de buurt van de camping wachten vele activiteiten en vrijetijdsbestedingen op u: vissen in het meer van Bretonnières, golf, bowling en kajakken in de buurt van uw kampeerplaats of uw vakantiewoning. Maar vakantie op een camping in de buurt van Tours betekent ook fietsen langs de Loire, de prachtige kastelen van de Loire ontdekken en een groot aantal andere uitstapjes en vrijetijdsbestedingen die uw verblijf in een idyllische natuurlijke omgeving zullen opluisteren.