Watercomplex

Twee zwembaden voor uw verblijf in Indre-et-Loire

Ontdek met onze camping in Indre-et-Loire, het aquatische gebied van de 4-sterren camping La Mignardière! Wat een genot om de dag in stijl te kunnen beginnen (of eindigen) met een paar baantjes in een van de zwembaden. Het zwemparadijs is uitgerust met twee zwembaden, waarvan er één overdekt is en verwarmd wordt tot 27 graden gedurende de gehele openingsperiode van de camping. De ideale plek om heerlijk te zwemmen, ongeacht het weer! Voor degenen die graag zwemmen in de open lucht en comfortabel zonnebaden op een ligstoel, belooft het buitenzwembad geweldige momenten van ontspanning en plezier met familie en vrienden. En voor een speciaal moment van ontspanning alleen voor uzelf, profiteert u van de wellnessruimte die beschikbaar is op onze 4-sterrencamping.

Het zwembad van de camping is geweldig voor kinderen!

Zowel jongeren als volwassenen kunnen zich vermaken in het zwembad van de camping, maar ook de kinderen worden niet vergeten! Met het pierenbad en de waterglijbaan zullen de allerkleinsten met plezier naar het zwembad van de camping gaan om te genieten van het glijplezier en van hun eerste watersensaties. Een waar genoegen! Het zwembad van de camping is volledig toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit, maar er is geen specifiek systeem om in het water te komen. Vanaf uw kampeerplaats of huuraccommodatie in een stacaravan heeft u alle tijd om het waterpark te bezoeken voor of na een bezoek aan de toeristische schatten van de Indre-et-Loire.

Om de geneugten van het water voort te zetten...

Naast de twee zwembaden van onze camping in de buurt van Tours met zwemparadijs, kunt u ook kanoën en kajakken op de Loire of op een van de vele rivieren in de omgeving, voor een zeer aangename wandeling langs het water. U ontdekt de fauna en flora van deze prachtige streek in uw eigen tempo. Tot slot, voor de liefhebbers van pretparken, Lulu Parc, op 20 minuten van de camping, heeft ook een aantal attracties die liefhebbers van glijden en waterspelen zullen bekoren.