Welkom op camping La Mignardière in Indre-et-Loire

Verhuur van stacaravans, chalets en campingplaatsen in Indre et Loire

Wilt u een campingvakantie in Indre et Loire in de buurt van Tours? Kom bij ons op de 4-sterren camping La Mignardière, in het hart van een bosrijke, bloemrijke en rustige omgeving, genieten van een ontspannen vakantie en een familiale sfeer. Of u nu op een traditionele camping staat of er een huurt, onze staanplaatsen zijn ruim en afgebakend. Wanneer u huurt, profiteert u van onze recente en comfortabele accommodatie voor 4 tot 6 personen. Stacaravan, chalet, caravan, trekkerstent... de keuze is aan u! U hoeft alleen nog maar een heerlijke kampeervakantie door te brengen in de buurt van de kastelen van de Loire, en dat alles in een warme en gezellige omgeving.

Uw familiecamping in Indre et Loire bij Tours

Camping Airotel la Mignardière, onze 4-sterren camping in Indre-et-Loire, ligt 8 km ten zuidwesten van Tours en zal uw ideale tussenstop zijn om de Touraine te ontdekken. Een land rijk aan geschiedenis, gastronomie en omgeving bestaande uit heuvellandschappen, wijngaarden, maar ook bossen, meren en rivieren.

Een waterrijk gebied voor uw campingvakantie in Indre et Loire

Bent u op zoek naar een verwarmd zwembad (met twee zwembaden!) voor uw volgende vakantie in de buurt van Tours op een camping in Indre et Loire? U heeft de juiste keuze gemaakt met de 4-sterren camping La Mignardière. Bovendien vindt u er alle nodige voorzieningen (sanitair toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit, kruidenierswinkel, snackbar) en talrijke recreatiemogelijkheden die zullen bijdragen tot het welslagen van uw verblijf: tennis, voetbalveld, speeltuin, tafeltennis. Het hoeft geen betoog dat uw vakantie in Touraine en de schatten van de Indre-et-Loire streek geweldig zal zijn!

Activiteiten en vrije tijd in de omgeving van camping Indre et Loire

Aan de poorten van La Mignardière, met onze 4-sterren camping in Indre et Loire, ontdek met familie of vrienden, vele activiteiten te genieten in de Loire-vallei:

Op 500m: een meer van 17 hectare waar je omheen kunt wandelen of joggen (en zelfs vissen!). Er is ook een bos met een fitness parcours en een accrobranche park.

Camping dicht bij de kastelen van de Loire

Onze camping biedt u ook de mogelijkheid om de mooiste plekjes van de streek te bezoeken, zoals de beroemde kastelen van de Loire, te beginnen met het Château de Villandry, op slechts 15 minuten afstand. Tenslotte kunt u op minder dan een uur van de camping genieten van een bezoek aan de dierentuinen van Beauval of La Flèche, of van een onvergetelijke dag in de Futuroscope. Mooie momenten om te beleven en te delen met uw dierbaren voor prachtige herinneringen aan uw kampeervakantie in Indre et Loire!

Camping La Mignardière zal geopend zijn van 1 april 2023 tot 14 september 2023