Diensten

De receptie

De receptie van de 4-sterren camping La Mignardière heet u van harte welkom voordat u plaats neemt op uw kampeerplaats of in uw huuraccommodatie. Wilt u op de hoogte blijven van toeristische uitjes en activiteiten die u met familie of vrienden kunt ondernemen in Indre-et-Loire? Daar zijn we hier voor! Heeft u een bijzondere behoefte tijdens uw verblijf op een camping in de buurt van Tours? Aarzel niet om het ons te vragen! Het team van camping La Mignardière ontvangt u elke dag van 8 tot 12 uur en van 14 tot 20 uur - van 8 tot 21 uur in juli en augustus.

De kruidenierswinkel van de camping

Wat is er beter dan 's morgens op een steenworp afstand van uw kampeerplaats of huuraccommodatie uw brood op te kunnen halen voor een gezellig ontbijt in de open lucht met familie of vrienden? In de kruidenierswinkel van camping La Mignardière vindt u alle producten die u nodig kunt hebben tijdens uw kampeervakantie aan de poort van de Loire-kastelen.
Openingstijden van de campingwinkel: van 8.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur - van 8.00 tot 21.00 uur in juli en augustus.

De snackbar van de camping

Ter plaatse of om mee te nemen, waarom trakteert u uzelf niet op een lekkere maaltijd in de snackbar van de camping? Of u nu honger heeft of niet, bij de snackbar vindt u zeker iets om uw honger te stillen voor of na een toeristisch uitstapje in Indre-et-Loire.
Openingstijden van de snackbar op de camping: in juli en augustus, geopend voor lunch en diner - in het laagseizoen, alleen 's avonds geopend.

En voor de zoetekauwen is er een herberg op 50m van de camping waar u kunt eten.

Andere diensten van de camping

Sportterreinen (tennis, voetbal, petanque...)
Waterpark (twee zwembaden, waarvan één overdekt)
De wellnessruimte (tegen betaling): verschillende behandelingspakketten
Tafelvoetbal
Fietsruimte
Wasserij: wasmachine, wasdroger
Vaatwasser

Diensten in de buurt

In Ballan-Miré (2 km) :

slagers, delicatessen
bakkerijen, restaurant
dokters, verpleegsters
apotheken, dierenarts
supermarkt
markten op vrijdag- en zondagmorgen